dinsdag 1 mei 2012

Heerlijk probeersel

Eind mei gaan Sanne (ons oudste kind) en Jan trouwen.
Ze hebben Amber en mij gevraagd
om de trouwtaart te maken...
Spannend!
Vandaag hebben we een probeersel gemaakt:


Moeilijk hoor om alles een beetje strak te krijgen.
Dat is nog niet helemaal gelukt maar
dat gaat vast helemaal goed komen.

We gaan hem in drie lagen maken,
allemaal verschillend maar wel met
wit en twee kleuren rose...

20 opmerkingen:

  1. Ik vind het een geweldig mooie taart, zal vast heerlijk smaken!!!
    Alvast gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk van je dochter en aanstaande.
    Groetjes, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn zo'n creatieve moeder.................geeft altijd wat extra's als je iets zelf kan maken voor zo'n bijzonder moment.Voor jou maar ook voor je dochter denk ik. Veel uitprobeerplezier!

    groetjes Kiek

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor mij ziet dat er al héél strak uit, hoor! Mooi gedaan en zal wel lekker zijn, vermoed ik ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit ziet er alvast prachtig uit, komt vast goed! Leuk dat jullie dat mogen maken! Alvast veel plezier met alle voorbereidingen!
    Groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Succes! Het ziet er nu al mooi en lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Probeersel? Ziet er prachtig uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er erg mooi uit, en samen zal hij vast ook wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Kan zo de banketbakkerswinkel in, het ziet er prachtig uit!
    Jij hebt echt ontelbare talenten, fantastisch :-)
    Veel plezier met de voorbereidingen, het is toch een hele eer om dat voor je dochter te mogen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Overigens heeft Amber ook een geweldig talent zag ik net op haar blog, http://cup-up-cupcakes.blogspot.com/; dat gaan jullie helemaal redden samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Als dit een probeersel is, wat moet de echte taart dan wel niet worden?
    Dat je dit kunt! Niet te geloven...
    Dat gaat helemaal goed komen!

    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  11. MMMM...ziet er heerlijk uit
    Wel een leuke uitdaging...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo dat ziet er al mooi uit,hoor en lekker ook natuurlijk, succes met de 3 lagen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. WaW-wat een gaaf vooruitzicht-oefen maar lekker door-deze vind Ik al heel mooi-xxx-Sil.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er goed uit, en wat mooi dat jullie de taart mogen maken op die speciale dag.
    Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat een mooie taart, ik krijg zo ook weer de taartmaak kriebels, en dan drie in die zelfde tint echt geweldig...

    mijn laatste taart had ik de marsepein waar je de taart mee bekleed nog met stempels bewerkt zo krijg je een heel mooie ondergrond kijk maar op mijn site: http://leukestoeltjesenzo.webklik.nl/page/fotoalbum
    daar zie het resultaat en nog bewerkt met glans poeder erg leuk
    succes hoor en we willen ook foto's van t bruidspaar zien he ..groetjes angelique van leukestoeltjesenzo

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nog niet helemaal goed gelukt????? Patisier in de dop of al volleerd volgens mij. Dit is echt heel mooi. En alvast gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk.
    Groet, Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hmmm, ziet er prachtig uit!
    Mischien een leuke tip: ik vul mijn taarten altijd met monatoetjes, heerlijk! Natuurlijk de aarbeivariant om in de juiste kleuren te blijven!

    Groetjes Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hij is prachtig, wij hebben hem toen laten maken door een bevriende banketbakker en die was ook niet helemaal perfect hoor...als hij maar goed smaakt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. super goedgelukt hoor! Als je hem strakker wilt hebt, goed met botercreme afsmeren, dan even laten opstijven in de koelkast en weer gladstrijken en dan met een smoother het fondant of de marsepein gladmaken.

    Welke vulling gaan jullie gebruiken? Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!!

    groetjes, Janni

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je tips!
      We gaan twee lagen vulling gebruiken;
      een met banketbakkersroom en een met frisfruitvulling.
      We hebben allemaal tips gekregen bij 'Zoet' in Burgum...

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...